Brownie met banaan-ijs en aardbei

Heerlijke zelfgemaakte brownie.
Boordevol gezonde vetten en eiwitten.
De frisheid van avocado-ij en aardbei maakt het gerecht heleaal af.

Ideaal als tussendoortje, ontbijtje of als nagerecht.
Je kunt de banaan-ijs vervangen door alleen banaan te blenderen met een vleugje citroen en dit als creme bij je brownie te eten.

Combineer, varieer en gebruik het op een manier waar jij zin in hebt.

Brownie met banaan-ijs en aardbei
125 gram walnoten
25 gram cacao
1 eetlepel gesmolten kokosolie
honing en kaneel naar smaak

Doe alle ingrediënten in een blender en maak hier balletjes van
Zet dit 20 minuten in de vriezer, daarna in de koelkast bewaren tot het geserveerd wordt.

Banaanijs:
Lekker met zelfgemaakte banaan-ijs en wat aardbeistukjes.
Banaan
aardbeitjes
citroen
kaneel
olijfolie   ***
Blender een banaan met wat citroen, kaneel en olijfolie. Doe dit minimaal een uur in de vriezer. Voor serveren haal je het uit de vriezer en laat het wat ontdooien.

*** olijfolie maakt het ijs wat smeuiger.

Plaats een reactie